Een gele roombodem of korstbodem voor 8 personen, voorzien van een dunne laag aardbeien fruffi, afgestreken met een aardbeienbavaroise. Het geheel is opgespoten met slagroom en voorzien van chocolade galletjes. De rand slagroom rozetten is voorzien van aardbeien.
Een heerlijk korstschelpje gevuld met gele room, kersen en slagroom. Afgewerkt met schuim staafjes.
Een luxe gistdeegbodem of korstbodem voor 8 personen, gevuld met een frisse kersenvulling. Opgespoten met chocolade slagroom. Bestrooid met pure chocoladeschaafsel en afgewerkt met poedersuiker.
Ook wel bekend als een grote boerentroef. Een met chocolade ingestreken korstbodem met banketbakkersroom, kersen, slagroom en gebroken meringue voor 8 personen. Een korstbodem snijden we doorgaans niet, deze kunt u het beste op het laatste moment snijden.
Een gele roombodem of korstbodem voor 8 personen gevuld met abrikozen en afgewerkt met slagroom. Aan de randen zit een dun randje gebruineerde amandelschaafsel.