Zoek
Filters
Close

team

 

 

  

Wij zijn bakkerij Kaspers!

 

Een kleine 20 jaar geleden ben ik vlak na mijn collega Mario in het bakkersvak getreden bij bakkerij Kaspers. Jeroen en Vincent voegden zich niet veel later toe; ons dreamteam werd geboren! Dit bedrijf is van bakker op bakker gegaan. Henk Kooijman, onze voormalige werkgever, was de banketbakker van Aloys Kaspers voordat hij het overnam 20 jaar geleden. In 2016 hebben Esther in ik het bedrijf overgenomen van Henk en Renate Kooijman.

Aloys Kaspers was een geweldige broodbakker en uit respect voor wat was, hebben ook wij de naam Kaspers voortgezet.

 

In de afgelopen jaren zijn André, Frank en Daan mijn team komen versterken. Eén dag in de week helpt Rudi ons ook als rot in het vak. Ik ben enorm trots op deze bakkers en ga dankzij de support van hen ook geen enkele uitdaging uit de weg. 

Ik ben een geboren en getogen Doetinchemmer, en ben dan ook blij dat we onze Doetinchemse bakkerij hebben kunnen voorzetten. Ik houd mij veel bezig met het ontwikkelen van nieuwe (desem) soorten, en het optimaliseren van onze producten. Mijn werk is veelzijdiger en uitdagender geworden. Daarnaast heb ik 3 prachtige kinderen. Twee zonen, Julian en Jorg en een dochter Tesse. De oudste zoon is al erg geïnteresseerd in het bakkersvak. Met de bakkers bouw ik dagelijks aan een prachtig, smaakvol assortiment. Ik sta volledig op de productievloer samen met de andere heren, daar ligt mijn passie. 

 

Mijn passie voor het vak is lekker met mijn handen bezig zijn en iedere dag weer een heerlijk product te maken voor de klant. Vooral het ontstaan van niets qua ingrediënten naar iets, is altijd weer mooi om te zien. 

 

Hallo ik ben Vincent, sinds dat Rik het bedrijf heeft overgenomen, ben ik een jaar later weer terug beland op deze, voor mij, oude stek, en ik werk met veel plezier in deze bakkerij. Wat ik persoonlijk leuk vind van brood bakken is, dat je van water en bloem heel veel mooie en lekkere combinatie's kunt maken tot mooie producten. En elke dag anders. Met een fijn team kom je heel ver. Het is heel mooi om het hele proces mee te maken, van begin tot eind product. Ik kan daar echt van genieten. De geur van brood, de kwaliteit en de tevreden klanten maken dat ik voldoening heb in mijn werk. Eet smakelijk.

 

Hallo ik ben Mario en sinds 1995 werkzaam bij bakkerij Kaspers. Als kind wilde ik al dol graag broodbakker worden, want het mooie van brood is dat je elke dag met plezier iets moois en lekkers mag en kunt maken van bloem/meel, water en enkele hulpgrondstoffen. Broodbakken betekent dat geen enkele dag hetzelfde is omdat brood nu eenmaal een levend product is. De kunst is om daarmee het beste uit jezelf te halen om een mooi en lekker brood te produceren.

 

 

Ik ben Frank Rietkerk en Banketbakker bij Bakkerij Kaspers.

Het is geweldig om elke dag weer mooie en vooral lekkere producten te mogen maken
En ben trots dat ik deel mag uitmaken van dit Topteam.

 

 Hallo, ik ben André brood/banketbakker.

Ben 65 jaar en sinds 2021 werkzaam bij Kaspers.
Vind het fijn om hier te werken.
Mijn favoriete voetbalclub is de Graafschap ga al jaren met de kinderen en inmiddels ook de kleinkinderen naar alle thuis wedstrijden.

 

Hallo ik ben Daan, ik werk sinds 2021 bij Rik als BBL'er.

Ik heb net de opleiding brood en banket afgerond en mag nu via bakkerij Kaspers doorstuderen aan de opleiding Boulangerie niveau 4 aan het Deltion College.

Alle nieuwe kennis en vaardigheden neem ik mee naar onze bakkerij en dat levert weer wat nieuwe projectjes op waardoor ik samen met Rik en de collega's ons assortiment uitdagend houd.

 

 

Hoi allemaal! Ik ben Esther. In 2010 kwam ik vanuit het onderwijs in de bakkerij van toen Henk en Renate rollen, en mocht ik het filiaal op Oosseld helpen opstarten. Ik heb er heerlijke jaren beleefd met een vaste en fijne klantenkring waardoor ik daar niet meer weg wilde. Hier ontmoette ik natuurlijk ook die leuke broodbakker ;-).

Ondertussen studeerde ik wel door en een jaar of 2 later startte ik opnieuw in het onderwijs, en verliet ik bakkerij Kaspers. In 2015 liet Henk weten dat hij de bakkerij wilde overdragen en hebben wij alles op alles gezet om het over te kunnen nemen, opdat bakkerij Kaspers voort kon blijven bestaan en Rik en zijn collega's, ook konden blijven bakken.

Inmiddels is bakkerij Kaspers in mijn leven verweven. Doordat alles draait om de bakkerij, is het extra fijn dat het voelt als thuis. We hebben een enorme energiecrisis achter de rug en we zijn er nog niet. Ondernemen in Nederland is in deze gekke jaren allesbehalve eenvoudig, maar bij elke hobbel die we moeten nemen, staan onze mensen zij aan zij met ons en dat maakt dat wij samen alles aan kunnen. We bakken en werken met veel passie en liefde voor het ambacht, en zijn enorm in beweging om in te blijven spelen op de trends en ontwikkelingen.

 

Hoi allemaal, mijn naam is Evelien Bisselink.

Werkzaam sinds 2016 bij bakkerij Kaspers en werk met veel plezier op het filiaal aan de Waterstraat.
Waar ik heel erg blij van wordt zijn de onwijs gezellige en leuke klanten die met enige regelmaat aankomen.

Hoop jullie allemaal snel weer te zien.

 

Lieve groetjes!🥖🥐

 

 

Mijn naam is Sabine en elke dag is het een feest om in die heerlijke geur van vers brood te mogen werken, met een leuk team en gezellige klanten!

 

 

Bakkerij Kaspers:

Een warm team, waar men voor elkaar klaar staat ❣

Bij Kaspers kun je overheerlijke producten kopen. Één van mijn favorieten is de krentenbol 🥰 Ik kan er geen genoeg van krijgen 🤗 of het kaspertje, voedzaam, een lekker meerzaden volkorenbrood.

Het is een genoegen om deel uit te mogen maken van het team, waar men ❤ heeft voor de zaak❣

Haii, mijn naam is Babette Veldkamp,
Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Bakkerij Kaspers.


Wat bleek ik veel te kunnen leren over brood, graan soorten en bijvoorbeeld, het bakken met desemcultuur. Super interessant allemaal, en deze ambachtelijke passie mag ik graag met jullie delen, onze fijne klanten.

Mijn persoonlijke brood voorkeuren: De desem’s: Van ouds meergranen, spelt- en durüm desem, en dan gesneden in heerlijke dikke plakken. Smullen!

Mij vind je in het filiaal in het centrum van Doetinchem, lekker druk en altijd veel te beleven. Heerlijke plek.

Zoals ik vaak zeg, hoop ik dit leuke werk te mogen doen tot aan mijn pensioen, wat gelukkig nog een heleboel jaren is!

Tot ziens in 1 van onze winkels.

 

Hoi hoi, mijn naam Trudy van Amerongen, getrouwd, twee kinderen en 3 prachtige kleinkinderen .

Je kan mij het meeste vinden op de vestiging in oosseld, waar ik het lekkerste brood wat met passie en veel liefde wordt gebakken mag verkopen.


Mij wordt wel eens gezegd "doe mijn maar een lekker brood", 😱 nou smaken verschillen en we hebben zoveel keus maar mijn favorieten zijn Woudloper, Vikorn, spelt Puur en de nieuwkomer de Pompoenmeergranen .

 


Hoop u graag een keer te mogen ontvangen, u bent van harte welkom . 
Liefs Trudy.

 

Ik ben Henk Saalmink, vader van Esther.

Mijn favoriet is de slagroomtaart van de banketbakkerij.

De bakkers maken het kapsel met verse eieren van boerderij Thomesen, gebruiken dagelijks vers fruit van Koos Prins, en de kwaliteitsslagroom van Debic.

 

Ik help hier en daar, m.n. als administratief ondersteunend en ik heb daarnaast het Ict beheer in mijn portefeuille in het bedrijf.

 

 

Hallo!
Ik ben Monique, een van de verkoopsters van Bakkerij Kaspers.
Werk al jaren met veel plezier in deze mooie bakkerij. Op deze foto sta ik met
twee van mijn favoriete produkten! 

Hallo, ik ben Sanne, en ik werk sinds februari 2 dagen per week in de lunchroom.

Ik heb het erg naar mijn zin door de fijne collega's en werkgevers.

Daarnaast vind ik het erg leuk om broodjes mooi te beleggen en geniet ik van de  kinderen die komen spelen in ons Speelpaleis.

 

Hallo mijn naam is Chantal en ik werk met veel plezier op het filiaal de Bongerd van Bakkerij Kaspers.

Mijn favoriete brood is hollands grof, een heerlijk 100% volkoren meergranen brood en ook erg lekker om sandwiches van te maken......

Tot gauw bij Bakkerij Kaspers🤗👋🏻

  

Hoi!
Wat is er nou leuker aan lekkers verkopen in de winkel én de mooiste koffies zetten in de lunchroom?

Niets is leuker dan werken bij Bakkerij Kaspers!

Ik ben Laura en werk nu al bijna 4 jaar in de winkels en de lunchroom van Bakkerij Kaspers. Je kan me kennen van bijna alle filialen waar ik mijn uurtjes heb gemaakt, vooral Oosseld heeft een speciaal plekje in mijn hart!

Nu ben ik veel in de Lunchroom te vinden en wat een prachtige plek, omringd door mijn lieve collega’s.
Bakkerij Kaspers is niet zomaar een bakkerij.

Bakkerij Kaspers is thuiskomen!

 

Joehoe 👋 ik ben Marjolein.

Ondertussen al weer een aantal jaartjes met plezier werkzaam bij Bakkerij Kaspers.

Mij kan je snachts wakker maken voor een knapperige appelflap!

En het liefst een beetje warm, ik kan het serieus iedereen aanraden 🧡

 

Hoi ik ben Rowy.

Ik ben vooral te vinden op Overstegen en aan de Waterstraat (en af en toe in de lunchroom en in Wehl).

Ik vind het super leuk om elke dag opnieuw onze mooie producten te mogen verkopen.

Mijn favoriet is de durum desem; heel erg lekker als borrelbroodje maar ook super lekker als tosti met een beetje pesto en mozzarella ❤

Goedendag. Ik zal mij even voorstellen.

Ik ben Dave van Haarlem en ben bezorger bij bakkerij Kaspers.

Het bezorgen van brood bij klanten is zo leuk en de waardering enorm vooral ook bij oudere klanten.

Altijd even gezellig een praatje maken over van alles en nog wat. Maar ook de gezelligheid onder de collega’s bij bakkerij Kaspers maakt het super leuk om daar een deel van uit te mogen maken.

Mvg Dave van Haarlem

 

Hallo mijn naam is Dinet, en ik werk al 21 jaar met veel plezier bij Bakkerij kaspers.

De eerste jaren op Overstegen en nu al een paar jaar op de Waterstraat in een heel leuk team.

Sinds een jaar hebben wij naast de winkel ook een Lunchroom.

Ook daar sta ik een aantal dagen per week lekkere broodjes en koffie te serveren aan de gasten.

 

 

Hallo! Ik ben Carmen Lemaire en ben op 1 april jarig (nee dat is geen grapje 😂).
 
Ik werk sinds september 2023 bij bakkerij kaspers als verkoopmedewerker, ik vind het echt super gezellig en leuk. Het leukste vind ik wel het contact met de klanten en de grapjes tussen mijn collega's
 
Het lekkerste uit de bakkerij vind ik wel het gebak, omdat ik echt een zoetekouw ben!


Naomi, onze weekendhulp in Wehl!

 

Nieuwsbrief