Tarwe brood is gemaakt van graan waarvan zemelen en kiemen al gedeeltelijk zijn uitgezeefd. Mensen die houden van een fijne structuur bruin brood kunnen kiezen voor tarwe. Ons tarwe brood bestaat voor 70% uit volkorenmeel. Vierkant van vorm dus ideaal voor tosti's.
Tarwe brood is gemaakt van graan waarvan zemelen en kiemen al gedeeltelijk zijn uitgezeefd. Mensen die houden van een fijne structuur bruin brood kunnen kiezen voor tarwe. Ons tarwe brood bestaat voor 70% uit volkorenmeel. Gebakken in een dicht bakblik waardoor er bijna tot geen korst aan zit.
Tarwe brood is gemaakt van graan waarvan zemelen en kiemen al gedeeltelijk zijn uitgezeefd. Mensen die houden van een fijne structuur bruin brood kunnen kiezen voor tarwe. Ons tarwe brood bestaat voor 70% uit volkorenmeel.
Een licht tarwebrood zonder zaadjes en pitjes. Ingeknipt aan de bovenkant voor een karakteristieke vorm.
Een heerlijk maisbroodje met een stevige bite, afgewerkt met maisgries. Maisbrood bevat meer foliumzuur dan andere broodsoorten en is daarom zeker voor de zwangere dames een aanrader ter afwisseling van volkorenbrood.
Rijk aan vezels, pitten en zaden. Hier zit je heel gauw vol van! Lang lekker mals, door de vele natuurlijke oliën in het brood van de pitten. Koolhydraatarm: 16.5 gram koolhydraten per 100 gram, ofwel ca 6 gram koolhydraten per sneetje. Dit brood is met volkorenmeel bereid!
Een grof volkoren casino word gebakken in een dicht bakblik waardoor er weinig tot geen korst aan het brood zit. Lekker mals van binnen èn van buiten! 100% volkorenmeel.
Ons grof volkoren is bereid met 100% volkorenmeel en geweekte en geplette tarwekorrels. Ook voor mensen met een wat zwakker gebit dus prima te eten!
Bij dit brood is de HELE graankorrel gebruikt. Het grootste deel van de vitamines, mineralen en voedingsvezels bevinden zich namelijk in de buitenste laag van de korrel. Heel gezond dus! Afgewerkt met maanzaad voor een heerlijke smaak.
Bij dit brood is de HELE graankorrel gebruikt. Het grootste deel van de vitamines, mineralen en voedingsvezels bevinden zich namelijk in de buitenste laag van de korrel. Heel gezond dus! Afgewerkt met sesam voor een heerlijke smaak.
Bij dit brood is de HELE graankorrel gebruikt. Het grootste deel van de vitamines, mineralen en voedingsvezels bevinden zich namelijk in de buitenste laag van de korrel. Heel gezond dus! Fijn van structuur dus voor iedereen geschikt.
Bij dit brood is de HELE graankorrel gebruikt. Het grootste deel van de vitamines, mineralen en voedingsvezels bevinden zich namelijk in de buitenste laag van de korrel. Heel gezond dus! Fijn van structuur dus voor iedereen geschikt.
Witbrood gemaakt op melkbasis i.p.v. op waterbasis. De bovenkant is ingeknipt, hierdoor krijgt het een karakteristieke hartvorm.