We staan bekend om onze heerlijke kwark- en appeltaarten!
De chipolatataart is altijd een goed idee! De luchtige cake met een heerlijke vulling van chipolata bestaande uit gele room, slagroom, vruchtjes en bitterkoekjes zit verstopt onder een strakke laag marsepein. Afgewerkt met slagroom en schaafsel.
De chipolatataart is altijd een goed idee! De luchtige cake met een heerlijke vulling van chipolata bestaande uit gele room, slagroom, vruchtjes en bitterkoekjes zit verstopt onder een strakke laag marsepein. Afgewerkt met slagroom en schaafsel.
In de vorm van een groot beschuit. Leuk om zelf te trakteren maar ook zeker om cadeau te krijgen! Kapsel gevuld met abrikozen en slagroom. Mocht u de slagroom gekleurd willen hebben dan graag even bellen naar de bakkerij. 0314-324129
In de vorm van een groot beschuit. Leuk om zelf te trakteren maar ook zeker om cadeau te krijgen! Kapsel gevuld met abrikozen en slagroom. Mocht u de slagroom gekleurd willen hebben dan graag even bellen naar de bakkerij. 0314-324129
Mokkataart is een taart van cake met meerdere lagen mokkacrème. De bovenkant van de taart is versierd met chocolade galletten, koffieboontjes en mokkacrème.
Mokkataart is een taart van cake met meerdere lagen mokkacrème. De bovenkant van de taart is versierd met chocolade galletten, koffieboontjes en mokkacrème.
Slagroomtaart van slagroom, cake en abrikozenjam. Afgewerkt met vers fruit en chocolade galletten. Favoriet bij velen!
Slagroomtaart van slagroom, cake en abrikozenjam. Afgewerkt met vers fruit en chocolade galletten. Favoriet bij velen!
Standaard is een taart met witte slagroom zonder kinderversiering. U kunt de kleur slagroom en evt. versiering selecteren als optie.
Standaard is een taart met witte slagroom zonder kinderversiering. U kunt de kleur slagroom en evt. versiering selecteren als optie.
Wil je het geslacht van je baby op een leuke manier bekend maken aan vrienden en familie? Dan kan je dit doen met een gender reveal taart.
Hoogste kwaliteit slagroom in bakkersland, heerlijke amandelmarsepein overspannen, en de cake is bereid met verse eitjes van Tomesen Pluimveehouderij , genoeg voor 10 personen!
Een gele roombodem, voorzien van een dunne laag aardbeien fruffi, afgestreken met een aardbeienbavaroise. Het geheel is opgespoten met slagroom en voorzien van chocolade galletjes. De rand slagroom rozetten is voorzien van aardbeien.
Een luxe gistdeegbodem gevuld met frisse appelblokjes en bestrooid met kruimels.
Een gele roombodem die is afgestreken en opgespoten met mokkaslagroom. Het geheel is afgewerkt met melkchocolade schaafsel, dat is afgepoederd met poedersuiker en chocolade galletjes.
Een luxe gistdeegbodem, gevuld met een frisse kersenvulling. Opgespoten met chocolade slagroom. Bestrooid met puur chocoladeschaafsel en afgewerkt met poedersuiker.
Een gele roombodem voorzien van een laagje banketbakkersroom, cocktailfruit en een perzik-maracuja bavarois. Dit geheel wordt beschilderd met een gekleurde neutrale gelei en afgewerkt met een rand slagroom rozetten en een signature van picasso himself.
Een gele roombodem die is voorzien van een royale laag kersen, die zijn gegeleerd met een dun laagje gelei en aangezet met een dun randje gebruineerde amandelschaafsel.
Een luxe gistdeegbodem gevuld met rijstepap. Afgewerkt met slagroom en bestrooid met melkchocolade schaafsel en poedersuiker.
Een gele roombodem gevuld met abrikozen en afgewerkt met slagroom. Aan de randen zit een dun randje gebruineerde amandelschaafsel.