31 december bakken wij oliebollen, kwarkini's, beignets, minisnacks, (desem)(kaas-ui)stokbrood en partybrood.
Alles van de banketbakkerij kunnen wij op bestelling ook nog maken.
De broodbakkerij is zga DICHT om te helpen met oliebollen bakken.
Indien gewenst kunt u onderstaand bestellen tm 29-12, 22.00
We zijn op oudjaarsdag geopend op de volgende locaties/tijden:
centrum (waterstraat) 07.00 - 16.00
Overstegen en op de Bongerd van 0800 - 16.00.
Oosseld van 10.00 - 14.00
(In Wehl wordt buiten gebakken door Stichting Samenwerkt)
wij wensen u alle goeds voor 2026!
Een heerlijk korstschelpje gevuld met gele room, kersen en slagroom. Afgewerkt met schuim staafjes.
Panne cotta slofje Roomboterkoekbodem, bessenjam, opgespoten met een zachte creme van panne cotta en afgewerkt met gietfondant.
Seizoenspunt. Bitterkoekjes ammaretto Bevat gluten ei en melk kan sporen van noten bevatten
Voor de fijnproevers! Prachtige kleine gebakjes, een heerlijke vulling op een vers, zachtgebakken koekbodempje. Gevuld met een heerlijke caramel, een amarene kers vol van smaak, een zachte hazelnootcreme of een mokkacreme. Een streling voor de tong! Leuk voor een high tea, een brunch- of desserttafel. Maar ook als traktatie, voor bij de koffie of thee. Tevens goed te gebruiken voor wat oudere mensen waarvoor dit hapje qua grootte perfect is!
Ovengebakken korstplakken, ingestreken met Callebaut chocolade. Gevuld met kwalitatief de allerbeste slagroom in bakkersland en verse gele room. Afgewerkt met een heerlijke fondantlaag en streepjes chocolade. Om je vingers bij af te likken!
Esthers favoriet♥: overheerlijke monchouslof, met een verrukkelijke bodem van arretjescake. 6 persoons, maar echte grote liefhebbers snijden het in 5 stukken ;-)
Heerlijke ambachtelijke appeltaart gevuld met appelparten van onze lokale fruitboer, een vleugje kaneel en amandelspijs. Een werkelijke delicatesse!
Ook wel boerentroef genoemd! Een heerlijke vlaai van korstbodem, gele room, kersen, slagroom en eiwitschuim. Voor ongeveer 8 personen.
De chipolatataart is altijd een goed idee! De luchtige cake met een heerlijke vulling van chipolata bestaande uit gele room, slagroom, vruchtjes en bitterkoekjes zit verstopt onder een strakke laag marsepein. Afgewerkt met slagroom en schaafsel.
De chipolatataart is altijd een goed idee! De luchtige cake met een heerlijke vulling van chipolata bestaande uit gele room, slagroom, vruchtjes en bitterkoekjes zit verstopt onder een strakke laag marsepein. Afgewerkt met slagroom en schaafsel.
Een luxe gistdeegbodem of korstbodem voor 8 personen, gevuld met een frisse kersenvulling. Opgespoten met chocolade slagroom. Bestrooid met pure chocoladeschaafsel en afgewerkt met poedersuiker.
Een gele roombodem of korstbodem voor 8 personen die is voorzien van een royale laag kersen, die zijn gegeleerd met een dun laagje gelei en aangezet met een dun randje gebruineerde amandelschaafsel.
Een gele roombodem of korstbodem voor 8 personen afgestreken en opgespoten met mokkaslagroom. Het geheel is afgewerkt met melkchocolade schaafsel, dat is afgepoederd met poedersuiker en chocolade galletjes.
Mokkataart is een taart van cake met meerdere lagen mokkacrème. De bovenkant van de taart is versierd met chocolade galletten, koffieboontjes en mokkacrème.
Mokkataart is een taart van cake met meerdere lagen mokkacrème. De bovenkant van de taart is versierd met chocolade galletten, koffieboontjes en mokkacrème.
Een gele roombodem voor 8 personen voorzien van een laagje banketbakkersroom, cocktailfruit en een perzik-maracuja bavarois. Dit geheel wordt beschilderd met een gekleurde neutrale gelei en afgewerkt met een rand slagroom rozetten en een signature van picasso himself.
Een luxe gistdeegbodem voor 8 personen gevuld met rijstepap. Afgewerkt met slagroom en bestrooid met melkchocolade schaafsel en poedersuiker.
Slagroomstammetje van slagroom, cake en abrikozenjam. Afgewerkt met vers fruit en chocolade galletten.
Slagroomtaart van slagroom, cake en abrikozenjam. Afgewerkt met vers fruit en chocolade galletten. Favoriet bij velen!
Slagroomtaart van slagroom, cake en abrikozenjam. Afgewerkt met vers fruit en chocolade galletten. Favoriet bij velen!
Een gele roombodem of korstbodem voor 8 personen gevuld met abrikozen en afgewerkt met slagroom. Aan de randen zit een dun randje gebruineerde amandelschaafsel.
Glutenvrij en lactose verlaagde aardbeien cheesecake. Een gebakje met twee lagen glutenvrije cake gemaakt van rijstmeel, lactose verlaagde creme en afgewerkt met frisse aardbeien. Gluten-vrij en geproduceerd met lactose verlaagde zuivelproducten.
In de vorm van een groot beschuit. Leuk om zelf te trakteren maar ook zeker om cadeau te krijgen! Kapsel gevuld met abrikozen en slagroom. Mocht u de slagroom gekleurd willen hebben dan graag even bellen naar de bakkerij. 0314-324129
In de vorm van een groot beschuit. Leuk om zelf te trakteren maar ook zeker om cadeau te krijgen! Kapsel gevuld met abrikozen en slagroom. Mocht u de slagroom gekleurd willen hebben dan graag even bellen naar de bakkerij. 0314-324129
Wil je het geslacht van je baby op een leuke manier bekend maken aan vrienden en familie? Dan kan je dit doen met een gender reveal taart.