Oeiii zo lekker en leuk! Op is op! Gemaakt van verse kostplakken, ingestreken met Callebautchocolade, opgespoten met gele room en de allerfijnste en beste slagroom in bakkersland (Debic) en afgewerkt met heerlijke fondant en suikerhartjes.. Voor de zoetjes onder ons ;-)
Panne cotta slofje Roomboterkoekbodem, bessenjam, opgespoten met een zachte creme van panne cotta en afgewerkt met gietfondant.
Nieuwe variant: Caramel Een prachtig bombe bolgebakje van een zachte bavaroise van caramel op een koekbodem.
Een heerlijk korstschelpje gevuld met gele room, kersen en slagroom. Afgewerkt met schuim staafjes.
Voor de fijnproevers! Prachtige kleine gebakjes, een heerlijke vulling op een vers, zachtgebakken koekbodempje. Gevuld met een heerlijke caramel, een amarene kers vol van smaak, een zachte hazelnootcreme of een mokkacreme. Een streling voor de tong! Leuk voor een high tea, een brunch- of desserttafel. Maar ook als traktatie, voor bij de koffie of thee. Tevens goed te gebruiken voor wat oudere mensen waarvoor dit hapje qua grootte perfect is!
Glutenvrij en lactose verlaagde aardbeien cheesecake. Een gebakje met twee lagen glutenvrije cake gemaakt van rijstmeel, lactose verlaagde creme en afgewerkt met frisse aardbeien. Gluten-vrij en geproduceerd met lactose verlaagde zuivelproducten.