Durumgries (gemaakt van durumtarwe) is een rijk en Multi getalenteerd graan. Een graansoort met vele voordelen. De tarwe ontstond in het Midden-Oosten en verspreidde zich al vóór de Romeinse tijd over het Middellandse Zeegebied. Door de durum in dit brood heeft het een volle smaak, onderscheidende gele kleur en hoge korstkrokantheid.
Een heerlijk desembroodje met rode tarwe, gevuld met hazelnoten, walnoten, amandelen en wortel/peen. Afgewerkt met rozemarijn en honing. Ook super lekker bij de koffie. Verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag.
Dit vindt u alleen bij uw ambachtelijke bakker! Speltdesem bol bevat geen tarwegraan en het deeg is vervaardigd met een authentieke desemcultuur. Omdat het deeg met dure speltgrondstoffen wordt vervaardigd en het desemcultuur veel tijd vergt, zult u dit brood niet gauw elders treffen. het brood wordt in een ouderwetse vloeroven gebakken.
Heerlijk rustiek wit stokbrood gemaakt van desem. Lekker bij de borrel, als lunch of bij de bbq. Verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag en met feestdagen, langer houdbaar dan normaal stokbrood
Heerlijk rustiek meergranen stokbrood gemaakt van desem. Lekker bij de borrel, als lunch of bij de bbq. Verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag en met feestdagen, langer houdbaar dan normaal stokbrood