Ook wel boerentroef genoemd! Een heerlijke vlaai van korstbodem, gele room, kersen, slagroom en eiwitschuim.
Een gele roombodem of korstbodem voor 8 personen, voorzien van een dunne laag aardbeien fruffi, afgestreken met een aardbeienbavaroise. Het geheel is opgespoten met slagroom en voorzien van chocolade galletjes. De rand slagroom rozetten is voorzien van aardbeien.
Oeiii zo lekker en leuk! Op is op! Gemaakt van verse kostplakken, ingestreken met Callebautchocolade, opgespoten met gele room en de allerfijnste en beste slagroom in bakkersland (Debic) en afgewerkt met heerlijke fondant en suikerhartjes.. Voor de zoetjes onder ons ;-)
Panne cotta slofje Roomboterkoekbodem, bessenjam, opgespoten met een zachte creme van panne cotta en afgewerkt met gietfondant.
Nieuwe variant: Caramel Een prachtig bombe bolgebakje van een zachte bavaroise van caramel op een koekbodem.
Een luxe gistdeegbodem voor 8 personen gevuld met frisse appelblokjes en bestrooid met kruimels.
Een heerlijk korstschelpje gevuld met gele room, kersen en slagroom. Afgewerkt met schuim staafjes.
Een gele roombodem of korstbodem voor 8 personen afgestreken en opgespoten met mokkaslagroom. Het geheel is afgewerkt met melkchocolade schaafsel, dat is afgepoederd met poedersuiker en chocolade galletjes.
Heerlijke ambachtelijke appeltaart gevuld met appelparten van onze lokale fruitboer, een vleugje kaneel en amandelspijs. Een werkelijke delicatesse!
Een luxe gistdeegbodem of korstbodem voor 8 personen, gevuld met een frisse kersenvulling. Opgespoten met chocolade slagroom. Bestrooid met pure chocoladeschaafsel en afgewerkt met poedersuiker.
Een gele roombodem voor 8 personen voorzien van een laagje banketbakkersroom, cocktailfruit en een perzik-maracuja bavarois. Dit geheel wordt beschilderd met een gekleurde neutrale gelei en afgewerkt met een rand slagroom rozetten en een signature van picasso himself.