Zoek
Filters
Close

Bakkers

Onze bakkers

Een kleine 20 jaar geleden zijn Mario en Rik in het bakkersvak getreden bij bakkerij Kaspers. Jeroen en Vincent voegden zich niet veel later toe; het dreamteam werd geboren! Onze broodbakkers: Rik Helmink, Jeroen Nijhuis, Vincent Moorman en Mario Horsting.

Rik:

Na een kleine 2 decennia samen met deze bakkers brood te hebben gebakken, hebben mijn vrouw Esther en ik in januari 2016 de bakkerij overgenomen van Henk en Renate Kooijman. Ik ben een geboren en getogen Doetinchemmer, en ben dan ook blij dat we juist deze bakkerij hebben kunnen voorzetten. Ik houd mij veel bezig met het ontwikkelen van nieuwe (desem) soorten, en het optimaliseren van onze producten. Mijn werk is veelzijdiger en uitdagender geworden. Daarnaast heb ik 3 prachtige kinderen. Twee zonen, Julian en Jorg en een dochter Tesse. De oudste zoon is al erg geïnteresseerd in het bakkersvak. Met de bakkers bouw ik dagelijks aan een prachtig, smaakvol assortiment. Ik sta volledig op de productievloer samen met de andere heren, daar ligt mijn passie. 

Jeroen:

Mijn passie voor het vak is lekker met mijn handen bezig zijn en iedere dag weer een heerlijk product te maken voor de klant. Vooral het ontstaan van niets qua ingrediënten naar iets, is altijd weer mooi om te zien. 

Mario:

Hallo ik ben Mario en sinds 1995 werkzaam bij bakkerij Kaspers. Als kind wilde ik al dol graag broodbakker worden, want het mooie van brood is dat je elke dag met plezier iets moois en lekkers mag en kunt maken van bloem/meel, water en enkele hulpgrondstoffen. Broodbakken betekent dat geen enkele dag hetzelfde is omdat brood nu eenmaal een levend product is. De kunst is om daarmee het beste uit jezelf te halen om een mooi en lekker brood te produceren.

Vincent:

Hallo ik ben Vincent, sinds dat Rik het bedrijf heeft overgenomen, ben ik een jaar later weer terug beland op deze, voor mij, oude stek, en ik werk met veel plezier in deze bakkerij. Wat ik persoonlijk leuk vind van brood bakken is, dat je van water en bloem heel veel mooie en lekkere combinatie's kunt maken tot mooie producten. En elke dag anders. Met een fijn team kom je heel ver. Het is heel mooi om het hele proces mee te maken, van begin tot eind product. Ik kan daar echt van genieten. De geur van brood, de kwaliteit en de tevreden klanten maken dat ik voldoening heb in mijn werk. Eet smakelijk.

Nieuwsbrief